Ηράκλειο: Ισόβια στον 55χρονο που σκότωσε τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν

Ηράκλειο: Ισόβια στον 55χρονο που σκότωσε τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, στον 55χρονο που σκότωσε την 33χρονη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν, τον Δεκέμβριο του 2019 στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το τετράχρονο αγοράκι τους.

Το ζευγάρι είχε μεταβεί σε ταβέρνα το βράδυ του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου 2019 και στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής ο 55χρονος σήμερα άνδρας, πήρε το κυνηγετικό όπλο που είχε στην κατοχή του και πυροβόλησε δύο φορές την 33χρονη η οποία κοιμόταν τραυματίζοντας την θανάσιμα.  Στη συνέχεια πήρε το τετράχρονο αγοράκι τους το οδήγησε σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και κατόπιν ενημέρωσε την αστυνομία ομολογώντας το έγκλημα.
Στην απολογία του εμφανίστηκε μετανιωμένος ζητώντας συγνώμη για την πράξη του. Ισχυρίστηκε ότι το μοιραίο βράδυ άκουσε μια ερωτική συνομιλία της γυναίκας του με τρίτο πρόσωπο, και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το αλκοόλ που είχε καταναλώσει, τον έκανε να βγει εκτός εαυτού και να πάρει το όπλο με την τραγική κατάληξη.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, κυρίως την περιοχή της Πάτρας, απ’ όπου και καταγόταν το θύμα της συζυγοκτονίας.

www.ert.gr

Κώστας Βασιλάκης
image}

Αφήστε μια απάντηση