Θεσσαλονίκη : Πρεμιέρα με μειωμένη κίνηση για το click away

Στη μέθοδο του click away επέστρεψαν από σήμερα τα καταστήματα του λιανεμπορίου  στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Από το πρωί η κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης είναι μειωμένη αφού οι περισσότεροι κάνουν τη βόλτα τους ή πηγαίνουν στις δουλειές τους.

Έχοντας ωστόσο την εμπειρία από την τελευταία φορά που εφαρμόστηκε το μέτρο, οι περισσότεροι καταστηματάρχες άνοιξαν τα μαγαζιά τους και δέχονται τηλεφωνήματα και παραγγελίες.

Στις εισόδους των καταστημάτων έχουν τοποθετηθεί εκ νέου οι οδηγίες για τον τρόπο παραγγελίας και παραλαβής των προϊόντων καθώς και τραπεζάκια με αντισηπτικά, ενώ οι πελάτες θα λαμβάνουν το σχετικό sms όταν τα προϊόντα είναι έτοιμα προς παραλαβή.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος, ευτυχώς όμως ο κόσμος έχει συνηθίσει από την προηγούμενη φορά με το click away και εμείς επίσης είμαστε πιο εξοικειωμένοι. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά» δήλωσε η κ. Αναστασιαδου ιδιοκτήτρια καταστήματος εσωρούχων στην οδό Τσιμισκή.

Σημειώνεται πως τα μέτρα θα έχουν ισχύ μέχρι τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι:

-Το λιανεμπόριο θα λειτουργεί μόνο με click away και θα κλείνει τα Σαββατοκύριακα.

-Κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, ΚΤΕΟ και ΟΠΑΠ παραμένουν ανοιχτά αλλά θα είναι κλειστά τα Σαββατοκύριακα.

-Το Σάββατο παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία και μόνο και από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

– Η λειτουργία των λαϊκών αγορών αναστέλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Αφήστε μια απάντηση