Ξέσπασε με πεντάρα ο ΠΑΟΚ στον Παναιτωλικό

Ξέσπασε με πεντάρα ο ΠΑΟΚ στον Παναιτωλικό

Επιβλητική νίκη με 5-0 πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα του δικεφάλου πέτυχαν ο Μουργκ (39’), ο Σβαμπ (51’), ο Τζόλης (57’) και ο Σφιντέρσκι 61’, 90’).

Νωχελικά ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύονταν να δημιουργήσει καλές φάσεις στην εστία του Παναιτωλικού. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 25ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Σφιντέρσκι που απέκρουσε ο Κνετ και στη συνέχεια ο Αουγκούστο σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 39΄ο Μουργκ ξεκλείδωσε την άμυνα του Παναιτωλικού και έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους καθώς με ωραία κίνηση και ελιγμό πλάσαρε στη γωνία του Κνετ για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός και έβρισκε πιο εύκολα τους διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Στο 51’ ο Σβαμπ με κεφαλιά διπλασίασε το σκορ (2-0), και έξι λεπτά αργότερα (57’) ήταν η σειρά του Τζόλη να χριστεί σκόρερ (3-0) μετά από ασίστ του Ροντρίγκο.

Στο 61’ ο Σφιντέρσκι με πλασέ ανέβασε το σκορ στο 4-0 και ο ίδιος στο 90ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητής: Aγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Αουγκούστο, Περέϊρα, Ντάλσιο.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Βαρέλα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Αουγκούστο (46′ Ελ Καντουρί), Σβαμπ (78′ Τσιγγάρας), Μουργκ (78′ Νινούα), Α. Ζίβκοβιτς (66′ Λάμπρου), Τζόλης (66′ Ουάρντα) και Σφιντέρσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Τζανακάκης, Ταχάρ (64΄Λιάβας- 77′ Ντάλσιο)), Αρσούρα (64′ Μάζουρεκ), Τσιγγάρας, Αριγίμπι, Μπαρμπόσα (66′ Μανθάτης), Ντίας (66′ Βέργος).

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση