Έλεγχοι με rapid test σε Ελευσίνα, Καισαριανή, Μέγαρα

Έλεγχοι με rapid test σε Ελευσίνα, Καισαριανή, Μέγαρα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/1/2021 και έληξε στις 3μμ στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας, δωρεάν rapid test εξέταση για τον κορονοϊό στους πολίτες της περιοχής. Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και η ενημέρωση για τα αποτελέσματα θα γίνει μέσω sms στο κινητό τηλέφωνο που δήλωσε κάθε εξεταζόμενος.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας Καισαριανής, θα διεξαχθούν Covid-19 test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τους δημότες Καισαριανής και των γύρω Δήμων.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Καισαριανής: «Τα test θα γίνουν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν sms στο 13033 με κωδικό 1. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ ή την ταυτότητά τους και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Οι μάσκες προστασίες καθώς και οι αποστάσεις είναι υποχρεωτικές».

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε: «Ο Δήμος έχει προγραμματίσει και προετοιμάσει, να κάνει δωρεάν τεστ κορονοϊού σε όλους τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων και Λυκείων Μεγάρων και Νέας Περάμου, καθώς και των καθαριστριών αυτών, ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων στις αίθουσες, την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου. Τα παραπάνω τεστ θα γίνουν στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από 10:00 έως 15:00 της Δευτέρας, 1 Φεβρουαρίου».

Πηγή φωτo: Δήμος Ελευσίνας

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση