Β. Κικίλιας: Οι εμβολιασμοί γίνονται δομημένα, οργανωμένα με σεβασμό στον πολίτη (video)

Β. Κικίλιας: Οι εμβολιασμοί γίνονται δομημένα, οργανωμένα με σεβασμό στον πολίτη (video)

Συνεχίζεται το πρόγραμμα εμβολιασμού, με προτεραιότητα τα άτομα μεγάλης ηλικίας, και τους υγειονομικούς. Στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας στους Αμπελόκηπους βρέθηκε νωρίς το πρωί, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στο υπό εξέλιξη πρόγραμμα εμβολισμού και τόνισε πως στόχος είναι, η λελογισμένη στρατηγική για τους εμβολιασμούς ξεκαθαρίζοντας πως οι εμβολιασμοί γίνονται δομημένα, οργανωμένα και με σεβασμό στον πολίτη.

«χαίρομαι που η στρατηγική μας υλοποιείται. Μια στρατηγική που είναι λελογισμένη σε ό,τι έχει να κάνει με το πώς εμβολιάζουμε, οργανωμένα, δομημένα, με σεβασμό στον πολίτη, με εξασφάλιση της δεύτερης δόσης για τον καθένα και την καθεμία από τους πολίτες. Και πάντα με τη σκέψη ότι μιλάμε για απρόβλεπτες καταστάσεις σε ένα τεράστιο υγειονομικό και επιχειρησιακό σχέδιο, που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα και που χαίρομαι πάρα πολύ και χαιρόμαστε ως οργανωμένη Πολιτεία που το βλέπουμε να υλοποιείται. Από τη μία πλευρά με εξαιρετικούς επαγγελματίες που αγαπάνε αυτό που κάνουν και από την άλλη με συμπολίτες μας που έχουν υπομονή, που συνεργάζονται».

Και κατέληξε: «Όλοι μαζί έχουμε καταφέρει η χώρα να έχει μείνει όρθια εν μέσω Covid και να ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω».

Ο κ. Κικίλιας συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους και τον διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ακολούθησαν δηλώσεις του κ. Θεμιστοκλέους και της διευθύντριας του ΚΥ Αλεξάνδρας, Κυριακής Ζαμάγια που δήλωσε από την πλευρά της ότι  «Δίνουμε τη μάχη μας κάθε μέρα για τον στόχο που βάζουμε και νομίζω ότι έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Με αυταπάρνηση όλοι οι εργαζόμενοι εδώ, από την καθαρίστρια μέχρι τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και το παραϊατρικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να είμαστε εντάξει, να φτάνουμε το στόχο μας, ακόμα και να τον προσπεράσουμε».

Ρεπορτάζ: Μαίρη Σκανδάλη

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση