Κακλαμανάκης για νέα καταγγελία Μπεκατώρου: 11 ετών θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Κακλαμανάκης για νέα καταγγελία Μπεκατώρου: 11 ετών θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου αφορά κορίτσι 11-14 ετών, και χρονολογείται πριν από 9 χρόνια, αποκάλυψε νωρίτερα σε τηλεοπτικές συνεντεύξρις ο Νίκος Κακλαμανάκης. Είπε ότι το κορίτσι  μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι «κλειστή», αποφεύγοντας στη συνέχεια να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για να μην το εκθέσει.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια που σύμφωνα με το Νίκο Κακλαμανάκη σήμερα είναι 21 ετών, αναμένεται να κληθείι ενώπιον εισαγγελέα.

Στην περίπτωση αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μιλώντας «για συναθλήτρια  από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας, ή οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης».

«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή και η συσπείρωση που κάναμε με όλους τους αθλητές, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στην εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού», ανέφερε η Σοφία Μπεκατώρου που κατέθετε επί τρεις και πλέον ώρες  ενώπιον του εισαγγελέα.

Η αξιόποινη πράξη σε βάρος της αθλήτριας, την οποία αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

www.ert.gr

Σοφία Χούντα
image}

Αφήστε μια απάντηση