Αγρίνιο: Στον Εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες οι συλληφθέντες από το Χαλκιόπουλο

Αγρίνιο: Στον Εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες οι συλληφθέντες από το Χαλκιόπουλο

Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα απολογηθούν μετά την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας, η οποία είχε ως τραγική συνέπεια το θάνατο από ασφυξία 91χρονου άντρα.

Οι τρεις άντρες, ένας ανιψιός των θυμάτων και δύο αδέρφια συντοπίτες του ηλικιωμένου ζευγαριού αρνούνται την οποιαδήποτε εμπλοκή τους.

Εφτασαν στο δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου παρέμειναν για μιάμιση ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα. Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ληστεία κατά συρροή συνέπεια της οποίας προήλθε θάνατος.

Η υπόθεση είχε σοκάρει όταν το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι τους Χαλκιόπουλο βρέθηκαν έπειτα από 5 εφιαλτικές ημέρες η 85χρονη και ο 91χρονος άντρας της του αφησε την τελευταία του πνοή από ασφυξία αφού οι δράστες τον φίμωσαν για να μην αντιδρά.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας εκ των δραστών αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη γυναίκα. Το ενδεχόμενο ομολογίας διαψεύδουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων

Νίκη Παπαδούλα

www.ert.gr

Νίκη Παπαδούλα

Αφήστε μια απάντηση