Χιονίζει στη Λέσβο

Χιονίζει στη Λέσβο

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε να χιονίζει στην Βόρεια και Δυτική Λέσβο χωρίς να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο . Από τον Μανταμάδο και τα ορεινά της περιοχής Μολύβου, στην περιοχή του Σκαλοχωρίου και μέχρι την Ερεσό χιονίζει…

Μηχανήματα του δήμου Δυτικής Λέσβου ρίχνουν αλάτι στο κεντρικό οδικό δίκτυο για να παραμείνει ανοιχτό, ενώ σε ετοιμότητα είναι όλες οι αρμόδιες αρχές.

  

Χιονίζει επίσης στην περιοχή της Αγιασου , στο Μεγαλοχώρι μέχρι και τον Πολιχνίτο αλλά το οδικό δίκτυο παραμένει παντού ανοιχτό.

Έντονη  χιονόπτωση από το Μεγαλοχώρι μέχρι και την Αγιάσο. «Αλάτι ρίχνουν τα μηχανήματα του δήμου Μυτιλήνης στο οδικό δίκτυο για να κρατηθεί ο δρόμος ανοιχτός , ενώ αλάτι προμηθεύει η δήμος και τους κατοίκους στο Ακράσι για να μην παγώσουν οι δρόμοι το βράδυ. Μεγάλη η συνδρομή του εθελοντικού κλιμακίου η Άμπελος στην ευρύτερη περιοχή» τόνισε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μυτιλήνης Μιχάλης Φρατνζέσκος.

«Από τις 11:00 το πρωί και μετά προβλέπεται ένταση της χιονόπτωσης στη Λέσβο οπότε και όλος ο μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα για να διατηρήσουμε το οδικό δίκτυο ανοιχτό και να παράσχουμε βοήθεια όπου χρειαστεί», είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου και Πολιτικής Προστασίας Πανάγος Κουφέλος που βρέθηκε το πρωί στην περιοχή του Σκαλοχωρίου.

Μυρσίνη Τζινέλλη

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση