Σταμπουλίδης : Το εμπόριο τροφοδοτεί την οικονομία – Πρέπει να προχωρήσουμε με ασφάλεια στην επανεκκίνηση

«Πρέπει να προχωρήσουμε με ασφάλεια στην επανεκκίνηση της οικονομίας», ξεκαθάρισε,  ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την υγειονομική κρίση, γιατί δεν μπορούμε να κρατάμε κλειστή την οικονομία» τόνισε, προσθέτοντας ότι διανύουμε ήδη τον 10ο μήνα της κρίσης.

Με το σκεπτικό αυτό, όπως είπε, «δίνουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανοίξουν με κανόνες και αυστηρό πλαίσιο».

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης, απευθύνθηκε τόσο σε πολίτες όσο και στις επιχειρήσεις και  σημείωσε ότι πρέπει να γίνει κατανοητό πως «η όποια επανεκκίνηση θα έχει αυστηρό πλαίσιο και για τους πολίτες και για τις επιχειρήσεις».

Με φόντο την σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων,  σημείωσε, εξάλλου με νόημα ότι το εμπόριο είναι πνεύμονας που τροφοδοτεί την οικονομία και τα κρατικά έσοδα και κατ’ επέκταση ενισχύει και το σύστημα υγείας.

Επιπλέον, τόνισε, ότι «πρέπει να καταλάβουμε ότι ανοίγουμε μεν την πόρτα αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε υποχρέωση να τηρήσουμε διαδικασίες».

Υπογράμμισε, ότι είμαστε στο μέσο του χειμώνα και για τον λόγο αυτό, πρέπει να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει πίεση στο σύστημα Υγείας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Αφήστε μια απάντηση