Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Ατρόμητος και μπήκε σε τροχιά πλέι-οφ

Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Ατρόμητος και μπήκε σε τροχιά πλέι-οφ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 9’ με το τέρμα του Καραμάνου, ο Ατρόμητος νίκησε με ανατροπή την Λαμία με 2-1 στο Περιστέρι σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν ο Χριστοδουλόπουλος με πέναλτι στο 38’ και ο Σόλομον στο 85’. Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος μπήκε και πάλι σε τροχιά πλέι-οφ.

Στο 6ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος έχασε τη πρώτη ευκαιρία στο ματς όταν το σουτ μπλόκαρε ο Επασί. Τρία λεπτά αργότερα (9’) ο Ρόμανιτς βρήκε τον Καραμάνο που άνοιξε το σκορ για την Λαμία (0-1).

Στο 20ο λεπτό η Λαμία βρέθηκε κοντά σε δεύτερο τέρμα όταν ο Ντέλετιτς πλάσαρε, ο Μανδάς απέκρουσε χλιαρά και Γκαλβάο έδιωξε στη γραμμή. Η ισοφάριση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 38΄όταν ο Προβυδάκης ανέτρεψε τον Ραμπέγιο στη περιοχή και ο Χριστοδουλόπουλος από την άσπρη βούλα έκανε το 1-1.

Η Λαμία έφτασε και στο δεύτερο μέρος πρώτη κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα στο 57’ με το σουτ του Ρόμανιτς που πέρασε λίγο έξω. Στο 85’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή του σκορ με το σουτ του Σόλομον έξω από τη περιοχή που αιφνιδίασε τον Επασί και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Τζανετόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο (40’ λ. τρ. Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46’ Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70’ Μουνίθ), Αγκάγιεφ (71’ Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70’ Μανούσος).

ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος (86’ Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (68’ Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (86’ Μπα), Ντέλετιτς, Καραμάνος (78’ Αραμπούλι).

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση