Ρόδος: Τρεις ποινικές διώξεις για τον γυναικολόγο – Τον καταμήνυσαν 20 γυναίκες

Ρόδος: Τρεις ποινικές διώξεις για τον γυναικολόγο – Τον καταμήνυσαν 20 γυναίκες

Η τακτική ανακρίτρια Ρόδου έχει πλέον το λόγο μετά τις ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας που άσκησε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στον γυναικολόγο – μαιευτήρα που καταμηνύθηκε από 20 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» η Εισαγγελέας, συσχέτισε και συνένωσε σε μια, τρεις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος του και τις διαβίβασε για τα περαιτέρω στην τακτική Ανακρίτρια Ρόδου.

Ο ιατρός πάντως θεωρεί ότι είναι θύμα σκευωρίας σε μια υπόθεση που μεθοδεύτηκε από πρώην ερωμένη του, την οποία κατονομάζει στην κατάθεσή του ισχυριζόμενος επίσης πως εκείνη,ξεκίνησε όλη την ιστορία με τις «δήθεν» όπως ανεφερε χαρακτηριστικά, κακοποιημένων από αυτόν γυναικών επειδή της ανακοίνωσε την απόφασή του να διακόψει τις σχέσεις μαζί της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε , μετά την δημοσιοποίηση από την εφημερίδα «Το Θέμα» τμημάτων από τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε ο γυναικολόγος, υπέβαλε δια της συνηγόρου της αίτημα ενώπιον της κ. Ανακρίτριας για να της χορηγηθούν αντίγραφα προκειμένου να ασκήσει νέα μήνυση εις βάρος του αυτή τη φορά για για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η γυναίκα διατείνεται ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η σχέση τους ήταν τυπική και πως, σύμφωνα με την έγκλησή της, ο τρόπος με την οποία την εξέτασε κατα την επίσκεψή της στο ιατρείο την 1η Ιουνίου 2020 δεν ήταν αυτός με τον οποίον συνηθίζουν οι Γυναικολόγοι χαρακτηρίζοντάς τον «περίεργο» .

«Η εξέταση μου προκάλεσε δυσφορία αλλά και πόνο και όταν διαμαρτυρήθηκα μου ζήτησε να κάνω υπομονή «, αναφέρει η γυναίκα.
Η εξέταση, όπως προσθέτει δεν παρέπεμπε σε συνηθισμένη ιατρική ψηλάφηση αλλά σε ερωτική ψηλάφηση αλλά δεν αντέδρασε καθώς βρισκόταν σε σύγχυση λόγω της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης που έχει ο ασθενής κατά την ιατρική εξέταση αλλά και γιατί ήταν ακινητοποιημένη σε μία καρέκλα κάτω από τον πλήρη έλεγχο του ιατρού.

www.ert.gr

Αριστείδης Μιαούλης

Αφήστε μια απάντηση