90s Golden Clubbing Society…μια ομάδα στο Fb που συσπείρωσε τους clubbers

90s Golden Clubbing Society…μια ομάδα στο Fb που συσπείρωσε τους clubbers

Το 90s Golden Clubbing Society είναι ένα Ελληνικό Fb Group που κατάφερε να μας εντυπωσιάσει λόγο της μαζικής επιρροής και συγκέντρωσης μελών σε χρόνο ρεκόρ.

Η όλη επιτυχία έχει να κάνει με την συναισθηματική αξία της εποχής από τους ανθρώπους που την έζησαν και ενεργοποιήθηκε μέσω των δημιουργών της ομάδας.

Μια δεκαετία που δύσκολα ξεχνιέται, μέχρι που βρέθηκε ο σωστός χώρος να αποτυπωθεί ξανά, αυτή την φορά με ψηφιακό τρόπο, ώστε να μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Οι άνθρωποι πίσω από το όλο εγχείρημα κατάφεραν να μας θυμίσουν top djs της εποχής μέσω live streams στα πιο ωραία σημεία της πόλης, να μας ταξιδέψουν με πτήσεις από drones,να αποτείνουν φόρο τιμής σε θρύλους των 90s, να ανακαλύψουν ξεχασμένες φωτογραφίες και στιγμές μεταξύ μας αλλά πιο σημαντικό να ενώσουν ανθρώπους που ο χρόνος εκ των πραγμάτων χώρισε.

Ήδη μέσω του πρότζεκτ synthessize ενεργοποιεί ένα πολύπλευρο καλλιτεχνικό εγχείρημα που στοχεύει στον πολιτισμό και την προβολή της πόλης.

Ο DJTryfonas ένας από τους σημαντικότερους DJs της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης την δεκαετία τού 90 επιμελείται μέσω τoυ DJset που θα απoλαύσετε στο κανάλι μας στο YouTube την μουσική επένδυση του synthessizeproject
για το κέντρο διάδοσης επιστημών και πολιτισμού NOESIS.

Τελικά το 90s Golden Clubbing Society είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό group στο Facebook… είναι ένας ψηφιακός πολυχώρος όπως δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι στιγμής.

Clubbing στο ΝΟΗΣΙΣ 16 Ιανουαρίου 22.00

fb page :

fb group :

YouTube : Golden Clubbing Society official

www.ert.gr

Μιχαήλ Νεκτάριος Τέγος

Αφήστε μια απάντηση