«Ήμουν σε άμυνα» λέει ο παιδοκτόνος της Κρήτης – Ο καυγάς για τη μουσική που οδήγησε στη δολοφονία του γιου του

«Ήμουν σε άμυνα» λέει ο παιδοκτόνος της Κρήτης – Ο καυγάς για τη μουσική που οδήγησε στη δολοφονία του γιου του

Έχει ολοκληρώσει την απολογία του στον ανακριτή Ηρακλείου ο πατέρας που συνελήφθη για το αιματηρό περιστατικό, με θύμα τον 26χρονο γιο του και τώρα βρίσκεται στον εισαγγελέα. Από τον ανακριτή και τον Εισαγγελέα πέρασε και ο γιος της οικογένειας που μαζί με τον πατέρα συνελήφθη για τη φονική συμπλοκή.

Πατέρας και γιος εκπροσωπούνται από διαφορετικούς δικηγόρους. Αυτό που φέρεται να κατέθεσε ο πατέρας είναι ότι το θύμα, ο γιος του, βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, καθώς ήταν χρήστης ουσιών και δεν ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε τσακωμός μεταξύ τους.

Ο πατέρας φέρεται να είπε επίσης στην κατάθεσή του ότι αρχικά ο μεγάλος γιος της οικογένειας διαπληκτίστηκε με τον μικρό γιο για την μουσική που έπαιζε από το laptop.

Ο καβγάς έγινε εντονότερος και τότε παρενέβη ο πατέρας και βγήκαν εκτός σπιτιού.

Σύμφωνα πάντα με το δικηγόρο του ο πατέρας φέρεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Ο πατέρας υποστήριξε επίσης πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιος του δημιουργούσε προβλήματα και πως του είχε δώσει πολλές ευκαιρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου ο μικρός γιος θα ισχυριστεί ότι δεν είχε συμμετοχή στη δολοφονία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου μία γειτόνισσα είπε ότι πατέρας και το θύμα καβγάδιζαν συχνά, ενώ η οικογένεια είχε μετακομίσει στην περιοχή πριν από ένα χρόνο.

www.ert.gr

Ιάσων Ταβλάς
image}

Αφήστε μια απάντηση