Microsoft Surface Duo: Έρχεται και επίσημα στην Ευρώπη!

Surface Duo: Έρχεται και επίσημα στην Ευρώπη!

Μετά από πολλές φήμες, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα πως το Surface Duo έρχεται στην Ευρώπη, τουλάχιστον σε επιλεγμένες αγορές. Συγκεκριμένα, το dual-screen smartphone θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 σε Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το επίσημο blog των Windows και μας εξέπληξε θετικά. Δυστυχώς, πέραν της επίσημης ανακοίνωσης, η Microsoft δε μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα δούμε τις συσκευές, όμως μας προετοιμάζει για περισσότερες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όπως περιμέναμε βέβαια, η Ελλάδα δεν είναι μέσα στις πρώτες αγορές που θα κυκλοφορήσει το Surface Duo, όμως μπορεί να το δούμε λίγο αργότερα. Επίσης, πρέπει να δούμε αν η συσκευή θα κρατήσει την ιδιαίτερα υψηλή τιμή της, ή αν θα έχουμε κάποια “έκπτωση” εμείς στην Ευρώπη επειδή άργησε τόσο να έρθει.

Θέλετε να δοκιμάσετε το Surface Duo, ή πλέον είναι αργά;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Microsoft Surface Duo: Έρχεται και επίσημα στην Ευρώπη!Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης