Προσφορά Γερμανός: Αποκτήστε το Apple Watch Series 3 με 228,99 ευρώ

Προσφορά Γερμανός: Αποκτήστε το Apple Watch Series 3 με τιμή 228,99 ευρώ

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα προσφορά από τα καταστήματα Γερμανός, με το Apple Watch Series 3 να είναι διαθέσιμο με τιμή 228,99 ευρώ. Αν και πλέον θεωρείται “παλιό” μοντέλο, είναι από τις χαμηλότερες τιμές που έχουμε δει ποτέ να πέφτει οποιοδήποτε μοντέλο της σειράς, οπότε αν θέλετε κάτι οικονομικό σίγουρα αξίζει.

Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε 22,89 ευρώ επιστροφή με τις κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οπότε η τιμή του πέφτει στα 206,10 ευρώ. Δε γνωρίζουμε για πόσα τεμάχια και για πόσο χρονικό διάστημα θα ισχύει αυτή η προσφορά, όμως όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να το βρείτε από το επίσημο site των καταστημάτων Γερμανός, μέσα από το παρακάτω link.

APPLE Watch Series 3 GPS 42mm Space Grey Aluminium με Sport Band ΜαύροΤιμή 228,99 ευρώ

Το Apple Watch Series 3 έρχεται με Retina OLED οθόνη 1,65 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή Apple S3 και μπαταρία 341mAh. Υποστηρίζεται κανονικά από την Apple και έχει ήδη λάβει το τελευταίο WatchOS 7.1 update, οπότε σίγουρα δε θα σας λείψει τίποτα, καθώς περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις λειτουργίες των νεότερων μοντέλων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Προσφορά Γερμανός: Αποκτήστε το Apple Watch Series 3 με 228,99 ευρώTechblog.gr

Νίκος Ζώης