Έρχεται νέο iPad 10,5 ιντσών με A13 και τιμή 299$;

Έρχεται νέο iPad 10,5 ιντσών με A13 και τιμή 299$;

Νέο, οικονομικό και λεπτότερο iPad με A13 SoC και τιμή μόλις 299$ αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Ο leakster @cozyplanes μας φέρνει τις πρώτες πληροφορίες για το ανανεωμένο iPad, το οποίο γίνεται πιο μεγάλο και πιο δυνατό.

Αρχικά, το νέο iPad θα έχει οθόνη 10,5 ιντσών, σε αντίθεση με την οθόνη των 10,2 ιντσών που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, με τεχνολογία Retina. Στο εσωτερικό της συσκευής θα υπάρχει το A13 Bionic chip, το οποίο θα συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM. Επίσης, φαίνεται πως θα κρατήσει τα bezels του, καθώς σύμφωνα με την πηγή θα διαθέτει home button με Touch ID, όπως τόσα χρόνια.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουνε είναι ότι θα είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Αν οι πληροφορίες πάντως επιβεβαιωθούν, το νέο iPad 10,5 θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2021 με αρχική τιμή 299$, δηλαδή θα παραμείνει το οικονομικότερο iPad που υπάρχει. Όμως, το βασικό μοντέλο παραμένει στα 32GB.

Θα σας ενδιέφερε ένα ελαφρώς πιο αδύναμο αλλά πολύ οικονομικό μοντέλο;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Έρχεται νέο iPad 10,5 ιντσών με A13 και τιμή 299$;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης