Η εταιρεία Health Assistance, ενισχύει τον στόλο της σε ιδιωτικά ασθενοφόρα

Share this

H Health Assistance, με δωδεκαετή παρουσία στον χώρο των ιδιωτικών ασθενοφόρων, προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα με ταχύτητα και ασφάλεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, νοσηλευτές και διασώστες, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε είδους περιστατικό έγκαιρα. Η Health Assistance διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στα ασθενοφόρα της έτσι ώστε να διασφαλίζεται η διακομιδή των συνανθρώπων μας άμεσα και με αξιοπρέπεια.

H Health Assistance, η εγκυρότερη εταιρεία στις υπηρεσίες ασθενοφόρου αναλαμβάνει τη διακομιδή των δικών σας ανθρώπων άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας στην κατοχή της μεγάλο αριθμό νέων οχημάτων, φτάνει στο σημείο του περιστατικού το ασθενοφορο κι εξασφαλίζει την τάχιστη διακομιδή του ασθενούς στον προορισμό του. Τα ασθενοφορα είναι επανδρωμένα με έμπειρο νοσηλευτικό πλήρωμα πάντα με τη συνοδεία ιατρού έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μεταφορά των ασθενών.
Διαθέτοντας σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό στα οχήματά μας φροντίζουμε για τη διακομιδή αιμοκαθαρόμενων και ατόμων με κινητικά προβλήματα πάντα με σεβασμό και αξιοπρέπεια.
Εμπιστευθείτε την Health Assistance για την μεταφορά των αγαπημένων σας προσώπων σε νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, Οίκους Ευγηρίας και κέντρα αποκατάστασης.

24 Ώρες
Website: https://www.healthassistance.gr/
E-mail: info@healthassistance.gr
Τηλ. Κέντρο: 211 40 71 259
Κιν.: 698 56 66 166

Share this

Αφήστε μια απάντηση