Δράσεις και επιδράσεις τις διαδικτυακής μας καθημερινότητας

Share this

Είναι πλέον γεγονός, οι δράσεις του παγκόσμιου διαδικτύου στην εμπορική και διαφημιστική συχνότητα, λειτουργούν με ταχύτητα φωτός.

Η ύπαρξη εταιρειών στον χώρο του Internet, παρουσιάζει τα τελευταία 20 χρόνια θετικές επιδράσεις, τόσο στην συχνότητα εμφάνισής τους, με τον λεγόμενο τρόπο SEO (Search Engine Optimization), όπου το περιεχόμενο και η δομή μιας ιστοσελίδας να είναι ορατός σε μια σελίδα αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης π.χ. google.gr, για συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά ή συνδυασμούς λέξεων – κλειδιών, αλλά και σε μορφές διαφημιστικών προεκτάσεων (GoogleSocial MediaDTP).

Οι ανάγκες, ειδικότερα το 2020 με την πανδημία (Covid-19), δημιούργησαν περισσότερες τεχνολογικές δομές, προκειμένου την εξέλιξη της παγκόσμιας ενημέρωσης αλλά και πώλησης, από την μικρότερη έως και την μεγαλύτερη εταιρεία στο internet, πάντα με γνώμονα τον επιθυμητό σχεδιασμό ιστοσελίδας – κατασκευή ιστοσελίδας, σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι εταιρικές ιστοσελίδες και ο σχεδιασμός e-shop.

Η Applebite, είναι μια σύγχρονη και ταχύτατα εξελισσόμενη εταιρεία που έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και επιχειρηματικές λύσεις.
Φροντίζουμε, οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε να είναι σε επίπεδο ανώτερης τεχνολογικής δομής, αλλά να ανταποκρίνεται και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Είναι πολύ πιθανό η επίσκεψη στην ιστοσελίδα σας να αποτελεί την πρώτη επαφή του πελάτη μαζί σας, οπότε και εμείς στοχεύουμε στο να του δημιουργήσουμε τις καλύτερες και πιο αντιπροσωπευτικές εντυπώσεις.

Η πολυετής εμπειρία μας, αλλά και το πελατολόγιό μας, μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους για τις υπηρεσίες και τις παροχές μας:

1. Σχεδιασμός ΙστοσελίδωνΚατασκευή ΙστοσελίδωνΣχεδιασμός web portal
2. Σχεδιασμός Λογοτύπου
3. Σχεδιασμός eshopΚατασκευή eshop
4. SEO Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας
5. Internet Marketing
6. Διαχείριση Social Media και προώθηση
7. Σχεδιασμός Μακέτας
8. Web Hosting

Με εκτίμηση:
Γουλιέλμος Λιάρος
CEO Applebite

Επικοινωνία:
Website: https://www.applebite.gr
E-mail: info@applebite.gr
Τηλ. Κέντρο: 213 041 43 23
Κιν.: 694 77 15 556

Share this

Αφήστε μια απάντηση