Xmas Tech Guide 2020: 5 προτάσεις για δώρο smartphone έως 200 ευρώ

Xmas Tech Guide 2020: 5 προτάσεις για δώρο smartphone έως 200 ευρώ

Επειδή όλοι ψάχνουμε δώρα για τα Χριστούγεννα, το δικό μας Xmas Tech Guide σας δίνει 5 προτάσεις για δώρο smartphone έως 200 ευρώ. Ο οδηγός είναι για γονείς που θέλουν να κάνουν ένα δώρο στα παιδιά τους, αλλά και για όσους θέλουν ένα οικονομικό smartphone για απλές εργασίες, χωρίς να δαπανήσουν πολλά λεφτά. Πάμε να δούμε τις 5 προτάσεις μας:

Samsung Galaxy A41

Από τις πρώτες προτάσεις για δώρο είναι το Samsung Galaxy A41. Αν και θεωρητικά μπορεί να είναι το πιο αδύναμο στη λίστα βάση specs, η συσκευή είναι για όποιον θέλει να έχει μία άριστη εμπειρία θέασης χάρη στην AMOLED οθόνη αλλά και να κάνει λήψεις selfie με τον αισθητήρα των 25MP. Αν βίντεο και selfie είναι η προτεραιότητα σας, τότε σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Redmi Note 8 Pro

Η σειρά Redmi έχει κερδίσει τους καταναλωτές στην οικονομική κατηγορία και το Redmi Note 8 Pro μας υπενθυμίζει το γιατί. Αν και πρόκειται για περσινό μοντέλο, το Redmi Note 8 Pro αποτελεί ακόμα και σήμερα, ένα χρόνο μετά, μία από τις καλύτερες προτάσεις στην οικονομική κατηγορία. Πέραν του τετραπλού συστήματος κάμερας με κύριο αισθητήρα 64MP και της 20MP selfie κάμερας, το Redmi Note 8 Pro προσφέρει 6GB μνήμης RAM και 4.500mAh μπαταρία που θα ικανοποιήσουν και τους ποιο απαιτητικούς.

Realme 7

Μία τέλεια πρόταση για δώρο αν δε ξέρετε τι χρήση κάνει ο παραλήπτης είναι το Realme 7. Η συσκευή έρχεται με 48MP κύριο αισθητήρα αλλά με f/1.8, δηλαδή ακόμα καλύτερες νυχτερινές λήψεις. Επιπλέον, είναι από τα ελάχιστα smartphone της κατηγορίας που προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 90Hz, για την πιο smooth εμπειρία που μπορείτε να βρείτε. Τελευταίο μεγάλο θετικό είναι η μπαταρία των 5.000mAh, αλλά με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W για πλήρη φόρτιση μέσα σε 65 λεπτά. Με τιμή εκκίνησης τα 190 ευρώ, σίγουρα αποτελεί μία πολύ αξιόλογη πρόταση.

TCL 10L

Από τις πιο “όμορφες” προτάσεις της κατηγορίας είναι το TCL 10L, το οποίο προσφέρει οθόνη 6,53 ιντσών τεχνολογίας NTVISION και υποστήριξη περιεχομένου HDR. Το UI της TCL είναι αρκετά κοντά στο stock, οπότε σίγουρα θα έχετε μία smooth εμπειρία, ενώ και το τετραπλό σύστημα κάμερας με κύριο αισθητήρα 48MP με f/1.8 θα σας αφήσει σίγουρα ικανοποιημένους. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.000mAh.

Xiaomi Redmi Note 9

Αν το δώρο προορίζεται για κάποιον που θέλει το νεότερο και δε τον νοιάζουν τα χαρακτηριστικά, τότε το Redmi Note 9 θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Η κάμερα των 48MP με f/1.8 υπόσχεται ικανοποιητικές νυχτερινές λήψεις, ενώ και η τεράστια μπαταρία των 5.020mAh θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες. Μοναδικό μειονέκτημα είναι τα 3GB μνήμης RAM σε αυτή τη τιμή, αλλά είπαμε, αν πρόκειται για κάποιον που θέλει το νεότερο μοντέλο είναι μονόδρομος. Αλλιώς υπάρχει το Redmi Note 8 Pro.

Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις για δώρο smartphone έως και 200 ευρώ. Πείτε μας στα σχόλια αν έχετε κάποιο από τα παραπάνω ή αν έχετε να μας κάνετε κάποια καλύτερη πρόταση. Υπάρχουν επιλογές με λίγα παραπάνω ευρώ που προσφέρουν πολύ καλύτερα specs, όμως θέλουμε να μείνουμε μόνο σε όσους έχουν αυστηρά αυτό το budget. Επίσης, στηριζόμαστε στο πόσο μπορείτε να βρείτε τις συσκευές και με τι διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Xmas Tech Guide 2020: 5 προτάσεις για δώρο smartphone έως 200 ευρώTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης