AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για το μήνα Νοέμβριο [Κίνα]

Το AnTuTu έδωσε τη λίστα με τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για το μήνα Νοέμβριο, τουλάχιστον για την αγορά της Κίνας. Στην κορυφή βλέπουμε το Huawei Mate 40 Pro+, το οποίο φτάνει τους 698.654 πόντους, ενώ ακριβώς από κάτω του στη δεύτερη θέση βλέπουμε το Huawei Mate 40 Pro με 684.069 πόντους. Αυτές είναι και οι μόνες Android συσκευές της αγοράς με SoC κατασκευασμένο στα 5nm.

Στην τρίτη θέση βλέπουμε το Xiaomi Mi 10 Ultra, το οποίο βελτίωσε τις μετρήσεις του και πλέον πιάνει 671.045 πόντους, ή αλλιώς είναι το δυνατότερο smartphone με Snapdragon 865+. Τα IQOO 5 και 5 Pro βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ το Redmi K30S πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση.

AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για το μήνα Νοέμβριο [Κίνα]

Το δυνατότερο Snapdragon 865+ smartphone για εμάς στην Ευρώπη, το Asus ROG Phone 3, βρίσκεται μόλις στην ένατη θέση με 638.842 πόντους, δύο θέσεις κάτω από τον προηγούμενο μήνα δηλαδή. Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για το AnTuTu chart της Κίνας, οπότε μην περιμένετε να δείτε κάποιο smartphone με Exynos επεξεργαστή, αν και με αυτές τις επιδόσεις δύσκολα θα μπορούσαμε να δούμε κάποιο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για το μήνα Νοέμβριο [Κίνα]Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης