Samsung Galaxy S21+: Δείτε το από κάθε πλευρά [renders + βίντεο]


Μπορεί να γνωρίζουμε πως η νέα σειρά της Samsung έρχεται τον Ιανουάριο, αλλά ήδη έχουμε μία πλήρη ματιά στο επερχόμενο Galaxy S21+. Τα renders, όπως και το βίντεο, έρχονται από την ιστοσελίδα Coverpigtou και μας παρουσιάζει το επερχόμενο flagship από κάθε πλευρά.

Όπως βλέπουμε, το επερχόμενο Samsung Galaxy S21+, όπως και όλη η σειρά, έρχεται με οθόνη με ελάχιστα και συμμετρικά bezel περιμετρικά, αλλά και μία μικροσκοπική οπή στο κέντρο για τη selfie κάμερα. To περιμετρικό frame φαίνεται να ενώνεται με την οθόνη, ενώ το πίσω γυαλί είναι κυρτό, φτάνοντας μέχρι τα πλαϊνά της συσκευής.

Samsung Galaxy S21+: Δείτε το από κάθε πλευρά [renders + βίντεο]

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το Samsung Galaxy S21+ θα έρθει με οθόνη 6,8 ιντσών, όμως θα είναι ελάχιστα πιο ψηλό από το Galaxy S20+, παρά τη μεγαλύτερη οθόνη. Οι διαστάσεις του ανέρχονται σε 161,55 χιλιοστά ύψος, 75,6 χιλιοστά μάκρος και 7,86 χιλιοστά πάχος. Εντυπωσιακό επίσης είναι το πόσο ελάχιστα θα εξέχει το camera bump, σε αντίθεση με την περσινή σειρά.

Η νέα σειρά Galaxy S21 θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο. Μαζί με το Plus μοντέλο, αναμένουμε το απλό S21 αλλά και την απόλυτη ναυαρχίδα της εταιρείας, δηλαδή το Galaxy S21 Ultra. Πως σας φαίνεται η νέα σχεδίαση των επερχόμενων flagship;



Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Samsung Galaxy S21+: Δείτε το από κάθε πλευρά [renders + βίντεο]Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης