Το Control θα είναι η επόμενη προσθήκη στο Xbox Game Pass;

Το Control θα είναι η επόμενη προσθήκη στο Xbox Game Pass;

Το Xbox Game Pass ανανεώνει συνέχεια τους διαθέσιμους τίτλους του, όμως φαίνεται πως το Control θα είναι η επόμενη προσθήκη στην υπηρεσία. H φήμη ήρθε από την ίδια τη Microsoft, η οποία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter μας προετοιμάζει για ένα “πολυσυζητημένο παιχνίδι” που έρχεται.

Στο Tweet, φαίνεται ένα mail από τη Melissa McGamepass, το οποίο αναφέρει την επιτυχία της υπηρεσίας. Επιπλέον, αναφέρει και ένα επερχόμενο παιχνίδι, το όνομα του οποίου είναι κρυμμένο. Αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι το Control είναι πως στο mail αναφέρεται ένα .gif με ένα “μοχθηρό κόκκινο φως”, κάτι που μας θυμίζει αρκετά το παιχνίδι.

Μη ξεχνάμε ότι το 2019 το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, είχε δηλώσει πως το Control θα έρθει στην υπηρεσία Xbox Game Pass. Λίγο αργότερα ο εκδότης 505 Games γνωστοποίησε πως ήταν λανθασμένες οι πληροφορίες, κάτι που επιβεβαίωσε και η Microsoft. Πάντως, δε θα μας προκαλέσει έκπληξη αν όντως ο τίτλος έρθει στην υπηρεσία, ούτε βέβαια το αντίθετο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Το Control θα είναι η επόμενη προσθήκη στο Xbox Game Pass;Techblog.gr

Νίκος Ζώης