PlayStation 5: Αγγελία στο eBay ένα βήμα πριν την κατάθλιψη

Το PlayStation 5 έχει εξαντληθεί από παντού, όμως βλέπουμε μία ευφάνταστη αγγελία ενός ανθρώπου στο eBay που μάλλον έχει πέσει σε κατάθλιψη χωρίς την κονσόλα. Η αγγελία λοιπόν, την οποία είδαμε στην ιστοσελίδα Eurogamer, πουλάει ένα άδειο κουτί του PS5, με στόχο ο πωλητής να μαζέψει τα χρήματα για να πάρει τη νέα κονσόλα.

Η περιγραφή της αγγελίες στο eBay

Πουλάω μία καλλιτεχνική αποτύπωση του πόσο κενή αισθάνομαι τη ζωή μου χωρίς να έχω στην κατοχή μου ένα PlayStation 5. Ο πλειοδότης θα λάβει ένα άδειο κουτί, κάτι που αντιπροσωπεύει τη θλίψη και το κενό που νιώθω μέσα μου.

Ότι χρήματα λάβω από τη νικηφόρα προσφορά θα τα διαθέσω για την αγορά ενός PlayStation 5 από έναν από αυτούς τους απατεώνες στο eBay. Αυτά τα καθάρματα που μπλόκαραν το διαδίκτυο, έτσι ώστε οι άνθρωποι που πραγματικά ήθελαν μία κονσόλα για τον εαυτό τους ή για τα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα να πέσουν στην ανάγκη τους και να διαθέσουν ένα αισχρά υψηλό ποσό – ντροπή σας!

Επίσης, ντροπή στους ανθρώπους που πουλάνε φωτογραφίες του PS5, κοροϊδεύοντας τον κόσμο για να κερδίσουν χρήματα.

PlayStation 5: Αγγελία στο eBay ένα βήμα πριν την κατάθλιψη

Όπως και να έχει, ακόμα και αν είναι όντως καλές οι προθέσεις του ανθρώπου που ανεβάζει την αγγελία, σίγουρα βλέπουμε μία υπερβολή στα λεγόμενα του. Εκτός αν η έλλειψη του PlayStation 5 για μερικούς μήνες οδηγεί όντως στην κατάθλιψη, κάτι που δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει, πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν έχουμε πολλά next-gen παιχνίδια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

PlayStation 5: Αγγελία στο eBay ένα βήμα πριν την κατάθλιψηTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης