GAC Moca: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης με εξωτερικές οθόνες [Concept]

H κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία GAC παρουσίασε το Moca ένα όμορφο ηλεκτρικό όχημα με τους σχεδιαστές του να έχουν αντλήσει την έμπνευση από προϊόντα τεχνολογίας, όπως τα smartphones και τις κάμερες ακολουθώντας μια μινιμαλιστική προσέγγιση.

Στο εμπρόσθιο και στο πίσω μέρος του Moca δεσπόζουν δυο μεγάλες οθόνες που η εταιρεία ονομάζει «Bionic Display». Σε αυτές προβάλλονται πληροφορίες για τους χρήστες του δρόμου, είτε πεζούς είτε οδηγούς και αποτελούν το μέσο επικοινωνίας του οχήματος με το εξωτερικό περιβάλλον.

GAC Moca

Η πλατφόρμα λογισμικού βασίζεται στο ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα που έχει αναπτύξει η GAC και παρέχει στους χρήστες διάφορες επιλογές εξοπλισμού και λογισμικού ούτως ώστε να το διαμορφώσουν όπως εκείνοι επιθυμούν.

Το εσωτερικό προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης, με τους σχεδιαστές να τονίζουν ότι βασικό τους μέλημα είναι να κάνουν τον επιβάτη να αισθανθεί την ζεστασιά του σπιτιού του.Για τον λόγο αυτό μάλιστα έχει δημιουργηθεί ειδική on-line πλατφόρμα μέσω της οποίας ο ιδιοκτήτης μπορεί να διαμορφώσει το εσωτερικό όπως αυτός επιθυμεί.

GAC Moca

GAC Moca

GAC Moca

Πηγή

GAC Moca: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης με εξωτερικές οθόνες [Concept]Techblog.gr

Αλέξανδρος Παππάς