Ελπίδες για κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 21

Μία νέα αναφορά ξυπνάει τις ελπίδες πολλών, καθώς φαίνεται πως η Samsung θα κυκλοφορήσει τελικά το Galaxy Note 21. Οι πληροφορίες έρχονται από την κορεάτικη ιστοσελίδα ETNews, όπου μαθαίνουμε ότι η εταιρεία ετοιμάζει μόνο ένα μοντέλο για κυκλοφορία, παρά δύο ή τρία που είχαμε δει στο παρελθόν.

Επίσης, επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά η υποστήριξη του S Pen στο Galaxy S21 Ultra. Ταυτόχρονα, η Samsung προσπαθεί να ενσωματώσει το S Pen και στο Galaxy Z Fold 3. Το τελικό πλάνο της εταιρείας είναι η κυκλοφορία μόνο ενός Galaxy Note 21, αν και ο στόχος είναι οι premium αγοραστές να κάνουν τελικά τη μετάβαση στη foldable πρόταση της.

Όπως πάντα, η Samsung θα κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy S21 στο πρώτο εξάμηνο του 2021, ενώ τα Galaxy Note 21 και Galaxy Z Fold 3 στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η λογική λέει πως αφού πρόκειται μόνο για ένα μοντέλο ίσως δούμε κάποιο τούμπανο flagship από αυτά που μας έχει συνηθίσει η σειρά στο παρελθόν και όχι ένα “απλό” μοντέλο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ελπίδες για κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 21Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης