Νοσ. Αλεξανδρούπολης: Επανενώνουμε χώρο για ανάπτυξη 6 ΜΕΘ-Covid – Δεν γκρεμίστηκε τοίχος

Νοσ. Αλεξανδρούπολης: Επανενώνουμε χώρο για ανάπτυξη 6 ΜΕΘ-Covid – Δεν γκρεμίστηκε τοίχος

Σε διάψευση των πληροφοριών που είχαν δει νωρίτερα το φως της δημοσιότητας περί γκρεμίσματος τοίχου στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προχώρησε ο διοικητής του νοσοκομείου διευκρινίζοντας ότι δημιουργήθηκε ένα άνοιγμα άνοιγμα σε χώρισμα με γυψοσανίδα προκειμένου να επανενωθεί χώρος που είχε διαχωριστεί για λόγους ασφαλείας πριν από ένα μήνα, με σκοπό την ανάπτυξη επιπλέον 6 κλινών ΜΕΘ-COVID.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ο διοικητής του νοσοκομείου «ουδέποτε έλαβε χώρα περιστατικό γκρεμίσματος τοίχου στο Νοσοκομείο μας. Πριν ένα μήνα και προκειμένου να αναπτυχθούν 5 νέες κλίνες ΜΕΘ-COVID, τοποθετήθηκε γυψοσανίδα προκειμένου να διαχωρίσουμε έναν ενιαίο χώρο για λόγους ασφαλείας. Οι συγκεκριμένες κλίνες ΜΕΘ-COVID αναπτύχθηκαν και είναι πλήρως λειτουργικές.
Στο πλαίσιο ετοιμότητας και περαιτέρω σχεδιασμού για την ανάπτυξη επιπλέον 6 κλινών ΜΕΘ-COVID, δημιουργήθηκε ένα άνοιγμα επί της ήδη υπάρχουσας γυψοσανίδας, προκειμένου να επανενωθεί ο χώρος.
Όλες οι ενέργειες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, γίνονται με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευόμενων ασθενών μας.»

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση