PS5, Xbox Series S και Surface Duo ανάμεσα στις καλύτερες εφευρέσεις του 2020

PS5, Xbox Series S και Surface Duo μέσα στις καλύτερες εφευρέσεις για το 2020

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ιστοσελίδα Time δημοσίευσε τις 100 καλύτερες εφευρέσεις για το 2020 με τα Xbox Series S, Surface Duo και PS5 να μπαίνουν στη λίστα. Η λίστα του Time περιλαμβάνει αρκετές κατηγορίες, όπως προσβασιμότητα, AI, ομορφιά και συνδεσιμότητα, με 100 προϊόντα να βραβεύονται κάθε χρόνο.

Στην κατηγορία Ψυχαγωγία είδαμε και τις νέες κονσόλες των Sony και Microsoft, με την ιστοσελίδα να ονομάζει το PlayStation 5 ως “Επανάσταση του Gaming”, ενώ το Xbox Series S ως “Μία μεγάλη αναβάθμιση για τους Gamers”, αν και απουσιάζει το Series X. Στην ίδια κατηγορία βλέπουμε και το Animal Crossing: New Horizons της Nintendo ως μία απόδραση που χρειαζόμασταν, ενώ το παιχνίδι έχει θέσει ήδη υποψηφιότητα και για Game of the Year 2020.

Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι η κατηγορία των ηλεκτρονικών για τους καταναλωτές. Εκεί βλέπουμε το Surface Duo της Microsoft, το οποίο είναι και το μοναδικό smartphone στη λίστα, καθώς είναι το μοναδικό τηλέφωνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως notebook. Η Sony a7c είναι η πιο μικρή full frame κάμερα με σταθεροποιητή και για αυτό κέρδισε μία θέση στις καλύτερες εφευρέσεις.

Στις αξιοσημείωτες αναφορές είδαμε το LG Wing, το οποίο παρέχει δύο οθόνες με τον πιο ξεχωριστό τρόπο που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αλλά και το Lenovo Flex 5G, το πρώτο laptop – tablet παγκοσμίως με συνδεσιμότητα 5G. Μπορείτε να βρείτε την αναλυτική λίστα με τις καλύτερες εφευρέσεις εδώ.

PS5, Xbox Series S και Surface Duo ανάμεσα στις καλύτερες εφευρέσεις του 2020Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης