Moto E7: Επίσημα με κάμερα 48MP, Helio G25 και τιμή 120 ευρώ

H Motorola ανακοίνωσε το νέο της entry-level smartphone, με την ονομασία Moto E7, το οποίο έρχεται με κάμερα 48MP και τιμή 120 ευρώ. Το νέο, προσιτό μοντέλο της εταιρείας προσφέρει οθόνη IPS 6,5 ιντσών με ανάλυση HD+, μεγάλα bezel περιμετρικά και ακόμα μεγαλύτερο chin.

Στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει ένα notch τύπου teardrop, το οποίο φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 5MP με f/2.2. Στο πίσω μέρος βλέπουμε το διπλό σύστημα κάμερας, το οποίο βρίσκεται σε τετράγωνο camera module στο κέντρο αλλά με τριγωνική στοίχιση μαζί με το φλας. Ο κύριος αισθητήρας είναι 48MP με εντυπωσιακό για την κατηγορία f/1.7, ενώ ο δεύτερος αισθητήρας είναι για macro λήψεις με ανάλυση 2MP.

Στο εσωτερικό του Moto E7 υπάρχει το Helio G25 SoC, το οποίο προσφέρει οκτώ πυρήνες Cortrx-A53, συνοδευόμενο από μόλις 2GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 10W. Στην πλαστική του πλάτη, υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος, στο λογότυπο της εταιρείας.

Επίσης, η συσκευή προσφέρει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, αλλά και θύρα USB-C. Το Moto E7 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Δεκέμβριο σε τρία χρώματα: μαύρο, κόκκινο και μπλε.

Πηγή

Moto E7: Επίσημα με κάμερα 48MP, Helio G25 και τιμή 120 ευρώTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου