CoD Black Ops Cold War: Πιο σταθερά 120fps στο PS5, καλύτερο σε Ray Tracing το Xbox Series X


Τα next-gen παιχνίδια είναι ήδη εδώ και πλέον έχουμε το συγκριτικό μεταξύ των PS5 και Xbox Series X και στο CoD Black Ops Cold War. Το βίντεο έρχεται από το κανάλι Digital Foundry, το οποίο συγκρίνει τα δύο συστήματα, με τις αποδόσεις τους να είναι εξαιρετικές.

Αν και τα δύο συστήματα τρέχουν ικανοποιητικά σε κάθε λειτουργία, υπάρχουν δύο μικρές διαφορές. Για ακόμη μία φορά, φαίνεται πως το PS5 μπορεί να διατηρήσει πιο εύκολα σταθερά τα 120fps, όμως σε 1080p ανάλυση. Από την άλλη το Xbox Series X φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά σε 4K ανάλυση με ενεργοποιημένο το Ray Tracing, κρατώντας σταθερά τα 60fps, κάτι που δεν κάνει το PlayStation 5.

CoD Black Ops Cold War: Πιο σταθερά 120fps στο PS5, καλύτερο σε Ray Tracing το Xbox Series X

Από την άλλη όμως, οι διαφορές είναι μικρές σε κάθε mode, είτε υπέρ του PS5 είτε υπέρ του Xbox Series X. Κάτι παρόμοιο έχουμε δει και στο συγκριτικό του Devil May Cry 5 Special Edition, όπου με Ray Tracing και 4K η κονσόλα της Microsoft είχε το προβάδισμα, ενώ σε FHD και 120fps η κονσόλα της Sony τα πήγε καλύτερα.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε ακριβώς ποιος είναι ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, τόσο στο CoD Black Ops Cold War όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Πάντως, σίγουρα περιμένουμε να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα, όταν οι κονσόλες θα έχουν ωριμάσει παραπάνω και οι developers θα μπορούν να τις αξιοποιήσουν περισσότερο.

CoD Black Ops Cold War: Πιο σταθερά 120fps στο PS5, καλύτερο σε Ray Tracing το Xbox Series XTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου