Xiaomi / Redmi: Έχετε πρόβλημα με το Facebook Messenger;

Xiaomi / Redmi: Έχετε πρόβλημα με το Facebook Messenger;

Εδώ και λίγες ώρες υπάρχουν αναφορές από χρήστες Xiaomi και Redmi συσκευών για πρόβλημα στο Facebook Messenger, χωρίς κάποια αιτία. Συγκεκριμένα, οι αναφορές ήρθαν από φίλους του Techblog, όμως βλέπουμε ότι υπάρχουν προβλήματα και σε άλλες ομάδες του Facebook.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ένα javascript error, το οποίο δεν επιτρέπει τις συσκευές της Xiaomi και της Redmi να ανοίξουν την εφαρμογή στις συσκευές τους. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν αν υπήρξε κάποια ενημέρωση της εφαρμογής που προκάλεσε αυτό το πρόβλημα, πάντως μέχρι στιγμής υπάρχουν αναφορές για πρόβλημα σε διαφορετικές συσκευές των Xiaomi και Redmi, όμως σε μικρό αριθμό.

Αν έχετε πρόβλημα με την εφαρμογή στη συσκευή σας πάντως, φαίνεται πως η λύση είναι η απενεργοποίηση ή η εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής “Ασφάλεια”, σύμφωνα με αναφορές χρηστών. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να πάτε: ρυθμίσεις -> Διαχείριση εφαρμογών -> Ασφάλεια και να πατήσετε απενεργοποίηση ή εκκαθάριση δεδομένων (υπάρχουν αναφορές και για τα δύο).

Αντιμετωπίσατε κάποιο σφάλμα με τη Xiaomi ή τη Redmi συσκευή σας και το Facebook Messenger; Αν ναι, σε τι συσκευή και πως το λύσατε;

Xiaomi / Redmi: Έχετε πρόβλημα με το Facebook Messenger;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης