PS5: Οι παράλογες αγγελίες στην Ελλάδα

Όσοι δε μπορέσατε να προμηθευτείτε το PS5 ίσως σκεφτείτε να το αγοράσετε από τις αγγελίες, όμως είδαμε αρκετές παράλογες τις τελευταίες ώρες και στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, κάποιοι προμηθεύτηκαν τις νέες κονσόλες για να τις πουλήσουν, κάτι που γνωρίζαμε ότι θα γίνει και σε μία ελεύθερη αγορά είναι απολύτως κατανοητό.

Υπάρχουν ήδη αρκετές αγγελίες στην Ελλάδα για τα νέα PS5, με τις τιμές να είναι ανεβασμένες και τις αγγελίες για την έκδοση Digital να ξεκινούν από 600 ευρώ όσες έχουμε βρει, ενώ της κανονικής έκδοσης από 700 ευρώ. Όπως περιμέναμε λοιπόν, αν κάποιος θέλει να πάρει εδώ και τώρα κάποιο νέο PlayStation 5 θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον 200 ευρώ επιπλέον από κάποιον που το έχει ήδη προμηθευτεί.

Όμως, υπάρχουν και πιο παράλογες τιμές. Για παράδειγμα, υπάρχουν αγγελίες με PS5 Digital στα 1.000 ευρώ, ενώ έχουμε δει και την κανονική έκδοση στα σχεδόν 2.000 ευρώ. Αν πάντως δεν έχετε τόσα λεφτά αλλά θέλετε να έχετε έστω την αίσθηση της next-gen κονσόλας της Sony, μπορείτε με μόλις 100 ευρώ να αποκτήσετε το… κουτί του PS5. Τουλάχιστον δεν έχουμε φτάσει στα 11.000 ευρώ του eBay.

Διαβάστε επίσης: PlayStation 5: Ποια είναι η εμπειρία σας με τις προπαραγγελίες; Το παραλάβατε;

PS5: Οι παράλογες αγγελίες στην ΕλλάδαTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης