Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την εξέλιξη της πανδημίας

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την εξέλιξη της πανδημίας

Νέα αντιπαράθεση κυβέρνησης αντιπολίτευσης με αφορμή νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» που χαρακτηρίζει τον εθελοντισμό ως φερετζέ του νεοφιλελευθερισμού.

H ΝΔ σχολίασε το δημοσίευμα λέγοντας πως: «Το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αθλιότητα με τους τάφους, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Σήμερα έβαλε στο στόχαστρο τους εθελοντές που με αυτοθυσία έσπευσαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους που δίνουν μάχη για τη ζωή. Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών και ως πολιτικές ύαινες ποντάρουν στην καταστροφή για να ανακάμψουν πολιτικά. Και φροντίζουν να το δείχνουν καθημερινά».

To άρθρο του Πέτρου Κατσάκου στην «Αυγή» υπό τον τίτλο «εθελοντισμός, ο φερετζές του νεοφιλελευθερισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Την ώρα που το ΕΣΥ δείχνει να έχει ξεπεράσει τα όριά του και το προσωπικό των νοσοκομείων δίνει μια άνιση μάχη, χωρίς προσλήψεις και χωρίς επιπλέον χρηματοδότηση, κάποιοι αποφάσισαν να κρύψουν τη δραματική κατάσταση πίσω από το παραβάν του εθελοντισμού και της δήθεν σύμπραξης του κράτους με τον ιδιωτικό τομέα».

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση