Sony Xperia 10 III: Θα είναι το πρώτο 5G mid-range της εταιρείας με Snapdragon 690

Sony Xperia 10 III First 5G Mid-Range Of Company

Τον Φεβρουάριο, η Sony παρουσίασε τα Xperia 1 II και Xperia PRO 5G, τα οποία διαθέτουν τον Snapdragon 865. Μαζί με τα συγκεκριμένα 5G smartphones, η εταιρεία αποκάλυψε και το Xperia 10 II, ένα mid-range με τον Snapdragon 665. Τώρα, η Sony αναπτύσσει τον διάδοχο του τελευταίου, το Sony Xperia 10 III, που θα διαθέτει τον Snapdragon 690.

Έρχονται δύο νέα mid-range, με το ένα να είναι 5G

Πρόσφατες αναφορές αποκάλυψαν ότι η Sony ακύρωσε την ανάπτυξη του Xperia 10 II Plus το οποίο είχε τον Snapdragon 720G για να επικεντρωθεί στις 5G συσκευές και την επέκταση του καταλόγου της.

Τώρα, ένας tipster του Twitter με το όνομα @NodSikharulidze αναφέρει ότι η εταιρεία αναπτύσσει δύο νέα smartphones. Το ένα θα διαθέτει τον Snapdragon 875 και το άλλο τον Snapdragon 690,  της Qualcomm.

Το flagship smartphone με τον Snapdragon 875 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά με το όνομα Xperia 1 III και να έχει τετραπλή κάμερα. Όσον αφορά το μικρότερο έξυπνο τηλέφωνο με τον Snapdragon 690, αυτό λέγεται ότι θα ονομάζεται Sony Xperia 10 III.

Παλαιότερες αναφορές ήθελαν το Xperia 10 III να έχει τον Helio P35, αλλά όπως όλα δείχνουν το smartphone της Sony με τον επεξεργαστή της MediaTek θα βγει στην αγορά με το όνομα Xperia L5.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των mid-range smartphones που ετοιμάζει η Sony. Ωστόσο, αναμένεται η εταιρεία να παρουσιάσει τον Φεβρουάριο τα Xperia 10 III, Xperia L5, και Xperia 1 III, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021.

Πηγή

Sony Xperia 10 III: Θα είναι το πρώτο 5G mid-range της εταιρείας με Snapdragon 690Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος