PlayStation 5: Έρχονται remastered εκδόσεις των δύο Nioh


Αν είχατε λιώσει τα δύο πρώτα Nioh στο PlayStation 4, θα χαρείτε με την είδηση ότι επιστρέφουν σε remastered έκδοση και για το PlayStation 5. Η ανακοίνωση έγινε στο επίσημο blog του PlayStation, με την κυκλοφορία των παιχνιδιών να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2021.

Τόσο το αρχικό Nioh όσο και το Nioh 2 θα έρθουν ξεχωριστά αλλά και μαζί, με το πακέτο The Nioh Collection. Τα παιχνίδια θα περιλαμβάνουν όλα τα DLC, ενώ με τη δύναμη του PS 5 θα μπορούν να φτάσουν έως και 120fps, αλλά και σε ανάλυση 4K. Οι προ-παραγγελίες για τα παιχνίδια αλλά και τη συλλογή θα ξεκινήσουν από τις 20 Νοεμβρίου, αν και προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο για ψηφιακές εκδόσεις.

PlayStation 5: Έρχονται remastered εκδόσεις των δύο Nioh

Επίσης, όσοι είστε κάτοχοι του Nioh 2 θα μπορείτε να αναβαθμίσετε στη Remastered έκδοση εντελώς δωρεάν. Τα παιχνίδια θα υποστηρίζουν cross-play με τις εκδόσεις του PlayStation 4, ενώ περιμένουμε ταχύτατα loadings, 3D audio και υποστήριξη του haptic feedback και των adaptive triggers. Όσοι έχετε τα παιχνίδια στο PS4 θα μπορείτε να μεταφέρετε τα saves σας και στο PlayStation 5.

Πηγή

PlayStation 5: Έρχονται remastered εκδόσεις των δύο NiohTechblog.gr

Νίκος Ζώης