PlayStation 5: Μία αναλυτική ξενάγηση στο menu [βίντεο]


Αφού το εμπάργκο έχει πλέον φύγει, τα media είναι ελευθέρα να μας δώσουν μία πιο αναλυτική βίντεο ξενάγηση στο menu του PlayStation 5. Η ιστοσελίδα Digital Foundry μας δίνει μία αναλυτική ματιά στο νέο UI της next-gen κονσόλας, με το πιο αναλυτικό βίντεο που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Όπως βλέπουμε, το νέο menu είναι μία εξέλιξη του menu του PlayStation 4, με μεγάλη έμφαση στα παιχνίδια. Η βιβλιοθήκη είναι πλέον μέρος του UI, κάτι που σημαίνει ότι γλυτώνουμε αρκετό loading που υπήρχε στην “ξεχωριστή” εφαρμογή του PS4. Επίσης, προς το παρόν λείπουν οι φάκελοι που είχαμε στο PS4, αλλά αυτό που έχουμε είναι μία καθαρή εμπειρία που δείχνει πόσο το PlayStation 5 θέλει να προσφέρει απλά ταχύτητα και άμεση πρόσβαση στα παιχνίδια σας.

PlayStation 5: Μία αναλυτική ξενάγηση στο menu [βίντεο]

Επίσης, σημαντικό είναι και το νέο menu της οθόνης, καθώς δίνει αρκετές επιλογές για να προσαρμόσετε καλύτερα την εικόνα του PlayStation 5 στη δική σας τηλεόραση. Σε γενικές γραμμές πάντως φαίνεται να είναι μία εξελιγμένη έκδοση του menu, με πολλές επιλογές για όσους θέλουν αλλά και μία καθαρή εμπειρία για όσους δε θέλουν να ασχοληθούν. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα trigger effect και vibration intensity του DualSense από τις ρυθμίσεις. Βέβαια, εμείς πρέπει να περιμένουμε άλλες δύο εβδομάδες σχεδόν για να έχουμε τις κονσόλες στα χέρια μας.

PlayStation 5: Μία αναλυτική ξενάγηση στο menu [βίντεο]Techblog.gr

Νίκος Ζώης