Σάμος-Ικαρία: Αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας

Share this

Σε συνέχεια της μεγάλης ισχύος σεισμικής δόνησης , της ακόλουθης μετασεισμικής δραστηριότητας, καθώς και λόγω του γεγονότος ότι η ευρύτερη περιοχή τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης της Σάμου και του Αγ. Κήρυκα Ικαρίας που έληξαν ή λήγουν στο χρονικό διάστημα από 30 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου.

Έτσι, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που υπάγονται στα ΚΠΑ2 της Σάμου και του Αγ. Κήρυκα Ικαρίας, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης.

Επίσης, το ΚΠΑ2 Σάμου θα αναστείλει τη λειτουργία του για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο από τις αρμόδιες Αρχές που θα επιθεωρήσουν την κατάσταση των κτιριακών υποδομών, αλλά και την εξέλιξη του ίδιου του φαινομένου, αναφέρει ο ΟΑΕΔ στην ανακοίνωσή του..

Ο Οργανισμός εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το τραγικό συμβάν της απώλειας των δύο παιδιών, καθώς και την έμπρακτη συμπαράστασή του στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οδηγίες προς τους συναλλασσόμενους με τον ΟΑΕΔ, σχετικά με την αποκατάσταση της διαδικασίας εξυπηρέτησής τους.

Share this

Αφήστε μια απάντηση