PlayStation 5: Καθυστερεί το Destruction AllStars, θα δοθεί δωρεάν με το PS Plus


Ο launch τίτλος του PlayStation 5 Destruction AllStars καθυστερεί, αλλά θα δοθεί τελικά δωρεάν στα μέλη της υπηρεσίας PS Plus. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Sony, γνωστοποιώντας πως το παιχνίδι δε θα κυκλοφορήσει με το λανσάρισμα της κονσόλας, αλλά τελικά θα βγει το Φεβρουάριο του 2021.

Το Destruction AllStars είναι ένα online multiplayer arena παιχνίδι, το οποίο θα αποτελούσε launch tittle του PlayStation 5, μαζί με τα Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls Remake και Sackboy: A New Adventure. Όμως, αν και δε θα το δούμε τελικά στις 19 Νοεμβρίου αλλά το Φεβρουάριο, ενώ τα μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus θα έχουν την τύχη να το παίξουν εντελώς δωρεάν.

Ο Pete Smith της Sony δήλωσε:

Το Destruction AllStars είναι ένα multiplayer παιχνίδι που είναι στα καλύτερα του όταν αντιμετωπίζεται άλλους παίκτες online. Θέλουμε όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνονται να βιώσουν το μακελειό στο PlayStation 5 και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να το παρέχουμε στα μέλη της υπηρεσίας PlayStation Plus. Την επόμενη εβδομάδα θα σας δώσουμε ένα ολοκαίνουργιο trailer καθώς και περισσότερες πληροφορίες για να ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε όταν το κατεβάσετε το Φεβρουάριο.

Η Sony θα αποζημιώσει όσους είχαν ήδη προ-παραγγείλει το παιχνίδι.

Πηγή

PlayStation 5: Καθυστερεί το Destruction AllStars, θα δοθεί δωρεάν με το PS PlusTechblog.gr

Νίκος Ζώης