Cyberpunk 2077: Νέα καθυστέρηση, κυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου

Νέα καθυστέρηση ανακοίνωσε η CD Project RED για το Cyberpunk 2077, το οποίο πλέον κυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου, αν όλα πάνε καλά. Το studio προχώρησε στην εν λόγω ανακοίνωση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, όπου μας είπε και τους λόγους για το νέο delay.

Στην ανακοίνωση του, το studio μας εξηγεί πως η μεγαλύτερη δυσκολία αυτή τη στιγμή είναι η ταυτόχρονη κυκλοφορία σε δύο γενιές κονσόλων αλλά και στο PC, οπότε χρειάζεται να σιγουρεύσει πως θα τρέχει σωστά και smooth σε όλες τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Επίσης, η εταιρεία επισημαίνει πως για κάποιους φαίνεται απλά δικαιολογία η καθυστέρηση μόλις 21 ημερών για το Cyberpunk 2077, όμως τους καθησυχάζει λέγοντας πως πραγματικά αυτές οι μέρες θα βοηθήσουν να ολοκληρωθεί το project.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορούσε αρχικά τον Απρίλιο, με την πρώτη καθυστέρηση να το πηγαίνει το Σεπτέμβριο. Έπειτα, είχαμε νέο delay, με νέα ημερομηνία κυκλοφορίας το Νοέμβριο. Όμως, τελικά θα καθυστερήσουμε ακόμα παραπάνω να το παίξουμε, αλλά μακάρι να το δούμε έστω φέτος. Μη ξεχνάμε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC και Google Stadia. Πιστεύετε πως θα το δούμε τελικά φέτος;

Πηγή

Cyberpunk 2077: Νέα καθυστέρηση, κυκλοφορεί στις 10 ΔεκεμβρίουTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης