AirPower: Οριστικό τέλος στις δοκιμές δίνει η Apple, σύμφωνα με πληροφορίες

AirPower

Σύμφωνα με αναφορές, το AirPower είναι πλέον εντελώς νεκρό, καθώς η Apple έδωσε οριστικό τέλος στις εσωτερικές δοκιμές της. Οι πληροφορίες ήρθαν αρχικά από τον leakster @jon_prosser, ενώ στη συνέχεια είχαμε και άλλες πηγές να αναφέρουν το τέλος του AirPower.

Σύμφωνα με την πηγή, η Apple σταμάτησε τις δοκιμές της αλλά και τη δημιουργία νέων prototypes, ενώ ούτε το 2021 δε φαίνεται να έχει προγραμματιστεί κάποια εκ νέου δοκιμή του project. Ο ασύρματος φορτιστής AirPower είχε ακυρωθεί το 2019, όμως φέτος είδαμε αρκετές πηγές να μιλούν για αναβίωση του project. Δε γνωρίζουμε τι μπορεί να έχει συμβεί ως προς την ανάπτυξη του, πάντως φαίνεται πως δε θα το δούμε τελικά να κυκλοφορεί.

Βέβαια, αυτό δε θα έπρεπε να μας εκπλήσσει. Η Apple μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε το νέο της ασύρματο φορτιστή, με την ονομασία MagSafe. Ο νέος της φορτιστής, αν και μπορεί να φορτίσει μόνο μία συσκευή, είναι ένα αρκετά πιο εξελιγμένο σύστημα φόρτισης σε σχέση με το AirPower, καθώς “κολλάει” μαγνητικά πάνω στα νέα iPhone 12, προσφέροντας παράλληλα την ευκολία της ασύρματης φόρτισης και τη σταθερότητα της ενσύρματης φόρτισης.

Πηγή

AirPower: Οριστικό τέλος στις δοκιμές δίνει η Apple, σύμφωνα με πληροφορίεςTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου