Η TCL επιδεικνύει δύο διαφορετικά rollable smartphones [Βίντεο]


Η TCL μας δείχνει που έχει φτάσει την τεχνολογία των rollable smartphones, καθώς επιδεικνύει δύο προτάσεις τις με εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Η πρώτη συσκευή που βλέπουμε είναι μία μικρή συσκευή 4,5 ιντσών, ένα compact smartphone δηλαδή του οποίου η οθόνη επεκτείνεται προς τα πάνω, φτάνοντας τις 6,7 ίντσες.

Αυτό βέβαια θυμίζει αρκετά την ιδέα του clamshell, όπου έχει κάποιος μία μικρή και φορητή συσκευή την οποία ανοίγει για να έχει την κανονική εμπειρία smartphone. Όμως με rollable οθόνη το αποτέλεσμα φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό. Επίσης, η δεύτερη συσκευή που βλέπουμε πρόκειται για ένα αρκετά ογκώδες προϊόν, το οποίο επεκτείνεται προς τα πλαϊνά, σαν πάπυρος, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι μία οθόνη 17 ιντσών.

Το δεύτερο δείγμα της TCL θυμίζει αρκετά το πρώτο rollable smartphone που είχε παρουσιάσει η εταιρεία, το οποίο εμφανίστηκε σαν concept και ήταν μη λειτουργικό. Όμως, η TCL φαίνεται πως πιστεύει αρκετά στις rollable οθόνες, με την τεχνολογία που έχει αναπτύξει να αντέχει έως και 200.000 ανοίγματα. Μένει να δούμε βέβαια πότε θα δούμε αυτές τις συσκευές.

Η TCL επιδεικνύει δύο διαφορετικά rollable smartphones [Βίντεο]Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης