Samsung Galaxy S21 Ultra: Αποκαλύφθηκαν βασικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S21 Ultra

Εφόσον πλέον η Samsung έχει κυκλοφορήσει τα Galaxy Note 20, οι leakers και οι tipsters ξεκίνησαν να δημοσιεύουν πληροφορίες για τα επόμενα flagship smartphones της εταιρείας τα οποία θα είναι τα Samsung Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 Plus, και Galaxy S21.

Τα πρώτα επιβεβαιωμένα στοιχεία

Οι περισσότερες πληροφορίες που διαρρέουν αφορούν το βασικό μοντέλο της σειράς και το Ultra. Αυτή τη φορά, ο tipster Ishan Agarwal σε συνεργασία με το 91Mobiles αποκάλυψαν μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Galaxy S21 Ultra.

Σύμφωνα με την αναφορά, το Samsung Galaxy S21 Ultra θα έχει οθόνη Dynamic AMOLED 2X με διαγώνιο 6,8 ίντσες. Το λειτουργικό του smartphone θα είναι το Android 11 με το One UI 3.0 skin της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας.

Επιπλέον, το Galaxy S21 Ultra θα έχει κύρια κάμερα 108MP, ο αισθητήρας της selfie θα είναι 40MP, και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 5.000mAh, όπως και αυτή του προκατόχου του.

Οι υπόλοιπες αναφορές

Πέραν των όσων αποκάλυψε ο tipster, οι μέχρι τώρα αναφορές θέλουν το Samsung Galaxy S21 Ultra να έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και punch hole. Ο επεξεργαστής του smartphone θα εξαρτάται από την αγορά διάθεσης και θα είναι είτε ο Snapdragon 875, είτε ο Exynos 2100. Τέλος, τα renders που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δείχνουν ένα νέο μοναδικό module με καμπύλες.

Πηγή

Samsung Galaxy S21 Ultra: Αποκαλύφθηκαν βασικά χαρακτηριστικάTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος