LG Q52: Επίσημα με Helio P35 και τιμή €240

H LG ανακοίνωσε επίσημα τη νέα mid-range πρόταση της, το LG Q52, το οποίο έρχεται με Helio P35 της MediaTek και τιμή 240 ευρώ. Το SoC συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, αν και σε αυτή την κατηγορία τιμής ίσως δεν είναι και η ιδανική πρόταση, πάντα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Στο μπροστινό μέρος του LG Q52 βρίσκουμε την LCD οθόνη των 6,6 ιντσών, με ανάλυση HD+ και οπή, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 13MP. Η συσκευή έχει μικρά bezel, για την κατηγορία του, περιμετρικά, αλλά αρκετά μεγάλο chin στο κάτω μέρος της οθόνης. Στο πίσω μέρος βλέπουμε τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP, 5MP αισθητήρα ultrawide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους.

Το LG Q52 έρχεται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στα πλαϊνά, ενσωματωμένο στο power button. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.000mAh και προσφέρει πιστοποίηση MIL-STD-810G για μεγάλη αντοχή στα πεσίματα. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Silky White και Silky Red, με τιμή περίπου 240 ευρώ. Η κυκλοφορία της θα ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου στην Κορέα, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα έρθει και σε άλλες χώρες.

Πηγή

LG Q52: Επίσημα με Helio P35 και τιμή €240Techblog.gr

Τάσος Παπανικολάου