iPhone 12 και 12 Pro: Πόσο ανθεκτικά είναι στα πεσίματα; [Drop test]


Με τη νέα, κεραμική προστασία ήρθε η ώρα να δούμε πόσο ανθεκτικά είναι τα νέα iPhone 12 και 12 Pro στα πεσίματα, μέσα από το πρώτο drop test. Το κανάλι EverythingApplePro έχει στα χέρια του τις δύο συσκευές, τις οποίες ρίχνει από διάφορα μέτρα ώστε να δούμε αν όντως είναι τόσο ανθεκτικές όσο διαφημίζει η Apple.

Στο πρώτο drop test, από το ύψος της μέσης, τα iPhone 12 και 12 Pro φαίνεται να τα καταφέρνουν μία χαρά. Τα πρώτα σημάδια εμφανίζονται στα πεσίματα από το ύψος του κεφαλιού, αρκετά ψηλά δηλαδή. Εκεί που δεν τα καταφέρνουν τα νέα iPhone είναι από τα τρεισήμισι σχεδόν μέτρα, αν και πάλι χρειάζονται πολλαπλές πτώσεις για να σπάσουν τα γυαλιά, τόσο στο πίσω μέρος όσο και στο μπροστινό.

Πραγματικά τα νέα iPhone 12 και 12 Pro φαίνεται πως είναι αρκετά πιο ανθεκτικά από τα προηγούμενα μοντέλα, με τα drop test να το αποδεικνύουν. Οι οθόνες τους από την άλλη φαίνεται να αντέχουν ακόμα περισσότερο, καθώς του 12 Pro έσπασε ελάχιστα, σε σχέση με το πίσω μέρος, ενώ του 12 δεν έσπασε καθόλου, παρά το μεγάλο ύψος. Φαίνεται λοιπόν πως αν θέλετε να το ρισκάρετε χωρίς θήκη, τα νέα iPhone θα αντέξουν για αρκετές άτυχες στιγμές σας.

iPhone 12 και 12 Pro: Πόσο ανθεκτικά είναι στα πεσίματα; [Drop test]Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης