5 δωρεάν παιχνίδια που φέρνουν το Grand Theft Auto στο smartphone σας

Σήμερα θα δούμε 5 παιχνίδια που υπόσχονται να φέρουν την εμπειρία Grand Theft Auto στο smartphone σας εντελώς δωρεάν, σε αντίθεση με τα GTA που υπάρχουν. Για αυτή τη λίστα συμπεριλάβαμε μόνο παιχνίδια που είναι διαθέσιμα και σε Android και σε iOS συσκευές, αν και υπάρχουν κάποια ξεχωριστά παιχνίδια μόνο για Android που αναμένουμε να δούμε σύντομα στο iOS. Επίσης, αποκλείσαμε οποιοδήποτε είναι επί πληρωμή. Πάμε να δούμε λοιπόν τα κορυφαία GTA παιχνίδια:

MadOut2 BigCityOnline

Android, iOS

Το MadOut 2 προσφέρει την αίσθηση του Grand Theft Auto, όμως χωρίς να μένει μόνο στη single-player εμπειρία. Ο τίτλος έχει μεγάλο χάρτη προς εξερεύνηση και είναι multiplayer, όπως λέει και το όνομα του, καθώς μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα έως και 100 παίκτες σε έναν χάρτη. Επιπλέον, έχει μία μεγάλη συλλογή από αυτοκίνητα και αρκετά καλά γραφικά.

Payback 2 – The Battle Sandbox

Android, iOS

Αν θέλετε να κάψετε ώρες, ακόμα και χωρίς να χρειάζεται να βρείτε απολύτως κανένα νόημα, το Payback 2 είναι για εσάς. Ο τίτλος προσφέρει μία πληθώρα επιλογών για να κρατήσουν απασχολημένους τους παίκτες, ενώ παράλληλα έχει μία ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα και αισθητική που το διαφοροποιεί λίγο από το κλασσικό GTA, αλλά σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

Real Gangster Crime

Android, iOS

Μπορεί ο εν λόγω τίτλος να υστερεί στα γραφικά σε σχέση με τους δύο παραπάνω, όμως το Real Gangster Crime έχει τη δική του ομορφιά. Όμως, θυμίζει τόσο τα παλιά GTA που δε μπορούμε να του αντισταθούμε. Μπορείτε να φτιάξετε και να αλλάζετε συνέχεια την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, να περιπλανηθείτε στην αρκετά μεγάλη πόλη του παιχνιδιού αλλά και να απασχοληθείτε με μία μεγάλη γκάμα αποστολών.

Gangstar New Orleans OpenWorld

Android, iOS

Το Gangstar New Orleans προσφέρει από τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει σε παιχνίδι τέτοιο τύπου σε mobile συσκευές. Πέραν των αποστολών και της ελεύθερης εξερεύνησης, το παιχνίδι προσφέρει το Turf Wars, ένα mode όπου πολεμάτε με άλλους gangster, ενώ προσφέρει και μία μεγάλη ποικιλία από όπλα, cosmetics, ακόμα και να φτιάξετε τη δική σας έπαυλη. Αν θέλετε όντως να κάψετε ώρες, το Gangstar είναι από τις κορυφαίες επιλογές.

Miami Crime Simulator 2

Android, iOS

Καθημερινά tasks, βάρκες, αυτοκίνητα και ένας ανοιχτός κόσμος προς εξερεύνηση για να περάσετε την ώρα σας. Δε ξέρω αν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω καλύτερα το Miami Crime Simulator 2. Είναι παιχνίδι με νόημα; Όχι. Είναι άκρως διασκεδαστικό και εθιστικό; Σίγουρα ναι και αν απλά θέλετε να σπείρετε τον πανικό, το παιχνίδι απλά είναι ότι καλύτερο και έχει και όπλο-λέιζερ!

Αυτές είναι οι δικές μας επιλογές για δωρεάν εμπειρία Grand Theft Auto στο iPhone ή το Android smartphone σας. Αν έχετε να μας προτείνετε και κάποιο άλλο παιχνίδι, θα χαρούμε να μάθουμε την πρόταση σας. Μη ξεχνάτε πως τόσο στο Play Store όσο και στο App Store υπάρχουν τα Grand Theft Auto: San Andreas, GTA: 3 και GTA: Vice City έναντι 12,99 ευρώ και τα τρία μαζί.

5 δωρεάν παιχνίδια που φέρνουν το Grand Theft Auto στο smartphone σαςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης