Με τον Μπαράλες… κοιτάζει ψηλά ο Αστέρας

Με τον Μπαράλες… κοιτάζει ψηλά ο Αστέρας

Με πέναλτι του Μπαράλες στο 73’ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0 για την 6η αγωνιστική της Super League, και έφτασαν τους δέκα βαθμούς σε πέντε αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Σελίμοβιτς στο 77’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΦΗ απείλησε στο 12’ με τον Σαρδινέρο αλλά ο Παπαδόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ριέρα αστόχησε από καλή θέση. Μελανό σημείο στα πρώτα 45 ο τραυματισμός του Ναμπί (γύρισε το γόνατο), ενώ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο ΟΦΗ φλέρταρε με το γκολ με κεφαλιά του Διαμαντή που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ απείλησε με δυνατό σουτ του του Ουές στο 49’ που έδιωξε ο Παπαδόπουλος, αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Φερνάντεθ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 68’ σε τετ α τετ. ενώ στο 73’ ο Μπαράλες κέρδισε πέναλτι από τον Σελίμοβιτς και βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα για το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα (77’) ο Σελίμοβιτς έσπρωξε τον Αργεντινό, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τον ΟΦΗ με παίχτη λιγότερο. Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση

αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε σωτήρια στα πόδια του Γκαργκαλατζίδη και απομάκρυνε, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Γρίβας αστόχησε από πλάγια θέση.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Τιλίκα, Μουνάφο – Σαρδινέρο, Σακόρ, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς

Κόκκινη: Σελίμοβιτς (2η κίτρινη, 77΄)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μπ. Φερνάντεθ (53΄ Μουνάφο), Βαλιέντε (69΄ Ιγκλέσιας), Ριέρα (53΄ Λ. Φερνάντεθ), Σίτο (69΄ Κρέσπι), Μπαράλες, Τιλίκα (90΄ Γκόμεζ)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Ναμπί (38΄ Μπαλογιάννης), Διαμαντής, Γιάννου (66΄ Γρίβας), Σαρδινέρο (84΄ Γκαργκαλατζίδης), Μεγιάδο, Κοροβέσης (66΄ Λυμπεράκης)

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση