«Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Γώγος;» (video)

«Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Γώγος;» (video)

Το πρόσωπο του έκανε την εμφάνισή του στα σπίτια μας συχνότερα από εκείνα των φίλων μας του τελευταίους μήνες που η πανδημία καθορίζει την καθημερινότητά μας. Τα λόγια του τα ακούσαμε με προσοχή, αναλογιστήκαμε τις προτροπές του, ακολουθήσαμε τις συμβουλές του. Είναι ο Χαράλαμπος Γώγος. Όμως ποιος είναι ο Πατρινός που κρύβεται πίσω από τη λευκή ρόμπα, τα γκρίζα μαλλιά και το λεπτό σκελετό γυαλιών;

Ο παθολόγος – λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας του Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών διηγείται στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Κατι τρέχει με τη Μάριον» την ιστορία της ζωής του, το πώς βίωσε τα όσα έχουν συμβεί τους δύσκολους μήνες της πανδημίας και πώς γίνεται η λήψη αποφάσεων.

«Ο ιός έδειξε τα δόντια του το καλοκαίρι. Είναι δύσκολος, είναι πιο μεταδοτικός από τη γρίπη» είπε και εκτίμησε πως το 2021 θα κυλήσει υπό την κυριαρχία του ωστόσο θα υπάρξει ένα καλό εμβόλιο που θα προσφέρει ανοσία στο 50% του πληθυσμού. «Συνεχίζουμε τη ζωή μας και πορευόμαστε όπως πριν, αρκεί να προστατευόμαστε έχοντας στο νου μας την αγία τριάδα: μάσκα, αποστάσεις και αντισηψία χεριών» είπε χαρακτηριστικά.

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση