Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα των συλλήψεων και ο δρόμος για τη φυλακή – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Share this

Οι τίτλοι τέλους στην ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής έπεσαν με τους δικαστές να μη δέχονται τα ανασταλτικά για την πλειονότητα των καταδικασθέντων, ανάμεσά τους η ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης και οι υπαίτιοι της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ενας μετά τον άλλον τα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραδίδονται στην αστυνομία και οδηγούνται στις φυλακές, μετά την τελική απόφαση του δικαστηρίου,

Προκλητικός ο Μιχαλολιάκος: Περήφανος που με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου – Θα δικαιωθούμε από την ιστορία

Οαρχηγός της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε στην είσοδο του σπιτιού του και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ενώ ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του κατηγορώντας τη “βρώμικη χούντα των ΜΜΕ, της πολιτικής ζωής και της Δικαιοσύνης”.

Επεσήμανε ότι είναι περήφανος που πάει φυλακή για τις ιδέες του ενώ τόνισε ότι κάποιοι θα ντρέπονται κάποτε γι’ αυτήν την απόφαση, συνεχίζοντας την προκλητική του δήλωση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος: “Η ψυχή μου είναι ολόρθη, είμαι περήφανος που με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου, κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι’ αυτήν την απόφαση, θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό, Ευχαριστώ τις εκατοντάδες των Ελλήνων που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη Δικαιοσύνη”. Όταν ρωτήθηκε αν αποφάσισε να παραδοθεί εκείνος δεν απάντησε και επέστρεψε στο εσωτερικό του σπιτιού του.

Παραδόθηκαν οι Κασιδιάρης και Πατέλης

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, παραδόθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε και ο πυρηνάρχης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης.

Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πικερμίου.

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ

Σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, αφού πάει η επίσημη ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές στη ΓΑΔΑ, θα μπει σε εφαρμογή η τελική φάση του σχεδίου της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τις συλλήψεις των καταδικασθέντων που πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές. Δεκάδες αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής είναι σε ετοιμότητα για την επιχείρηση.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Share this

Αφήστε μια απάντηση