Huawei Mate 40 Pro: Εμφανίζεται στο Amazon Γερμανίας με τιμή 1.199 ευρώ

Φαίνεται πως οι πληροφορίες για απίστευτα υψηλές τιμές των Huawei Mate 40 είναι αληθινές, καθώς το Pro μοντέλο εμφανίστηκε με τιμή 1.199 ευρώ. Αυτό σύμφωνα με το Amazon Γερμανίας, το οποίο μάλλον μπερδεύτηκε και ανέβαζε την ιστοσελίδα της συσκευής μία μέρα νωρίτερα από ότι θα έπρεπε.

Μάλιστα, το Huawei Mate 40 Pro που εμφανίστηκε ανέβηκε από την ίδια την Amazon και όχι από κάποιον μεταπωλητή, αν και η εικόνα έδειχνε το περσινό Mate 30 Pro. Πέραν της τιμής του όμως, επιβεβαιώνονται και τα χαρακτηριστικά που είχαμε ακούσει μέχρι σήμερα. Το Pro μοντέλο της νέας σειράς flagship της Huawei θα έρθει με οθόνη 6,76 ιντσών τεχνολογίας OLED, 4.400mAh μπαταρία με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 66W και ασύρματης στα 50W.

Το μοντέλο που θα έρθει στην Ευρώπη θα εξοπλίζεται με 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Οι πληροφορίες για την κάμερα αναφέρουν αισθητήρα 50MP Ultra Vision μαζί με αισθητήρα ultra-wide, καθώς και 13MP selfie κάμερα. Μη ξεχνάμε ότι τα νέα smartphone της σειράς Huawei Mate 40 θα ανακοινωθούν επίσημα αύριο, στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Εκεί θα μάθουμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που μας ετοιμάζει η εταιρεία, καθώς και τη τιμή των μοντέλων.

Πηγή

Huawei Mate 40 Pro: Εμφανίζεται στο Amazon Γερμανίας με τιμή 1.199 ευρώTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης