OnePlus Nord: Σε περιπέτειες όσοι τσίμπησαν την προσφορά από Κωτσόβολο

Στις 3 Σεπτεμβρίου σας είχαμε ενημερώσει πως το OnePlus Nord έπαιζε σε προσφορά στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στον Κωτσόβολο, κάτι όμως που έβαλε σε περιπέτειες κάποιους. Αγανακτισμένος αναγνώστης του Techblog επικοινώνησε μαζί μας για να μας αφηγηθεί τη δική του περιπέτεια, καθώς αν και έχει αγοράσει τη συσκευή δε την παρέλαβε ποτέ μέχρι σήμερα.

Όπως μας ενημερώνει ο φίλος της σελίδας, είχε κάνει παραγγελία το OnePlus Nord στις 4 Σεπτεμβρίου, με τιμή 369,10 ευρώ. Αν και η παραγγελία του περάστηκε κανονικά στο σύστημα, συνέχεια καθυστερούν την παράδοση του προϊόντος. Στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον Κωτσόβολο τον ενημέρωσαν πως θα έχουν νέο stock από τις 5 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο αγοραστής θα περιμένει δύο μήνες για το προϊόν που υποτίθεται ότι ήταν διαθέσιμο, κάτι που προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις. Ελπίζουμε διανομέας να φροντίσει αυτή τη φορά τις παραγγελείες και να μην γίνει το ίδιο και με το OnePlus 8T.

Να θυμίσουμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε το άνοιγμα των προ-παραγγελιών των iPhone 12, ενώ στις 19 Νοεμβρίου έχουμε και τις πρώτες αποστολές των PlayStation 5. Τέλος, έχουμε και τη Black Friday τέλη Νοεμβρίου. Αυτές είναι μόνο τρεις περιπτώσεις που οι καταναλωτές περιμένουν τις επόμενες εβδομάδες, οπότε τέτοια περιστατικά είναι κατακριτέα, όχι μόνο για το εν λόγω κατάστημα, αλλά γενικά.

Δεν είναι σωστό να μη γίνεται σωστή ενημέρωση stock από πλευράς προμηθευτή, αλλά και από πλευράς καταστήματος να μην έχει προνοήσει για τα διαθέσιμα τεμάχια που θα έχει προς πώληση. Επειδή φοβόμαστε ότι ειδικά στην Black Friday θα δούμε τέτοια παραδείγματα και όχι μόνο στο OnePlus Nord ή μόνο στον Κωτσόβολο, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με οποιαδήποτε “προσφορά” αλλά και οι αλυσίδες να βελτιωθούν, ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας.

OnePlus Nord: Σε περιπέτειες όσοι τσίμπησαν την προσφορά από ΚωτσόβολοTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης