Ν. Χαρδαλιάς: Ας κάνουμε αυτό που πρέπει κανείς δεν θέλει lockdown

Ν. Χαρδαλιάς: Ας κάνουμε αυτό που πρέπει κανείς δεν θέλει lockdown

Να κάνουμε αυτό που πρέπει, να τηρήσουμε τα μέτρα γιατί κανένας δεν θέλει ένα lockdown, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην τακτική ενημέρωση για την πορεία της Covid-19 στην Ελλάδα.

Ο υφυπουργός απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και της Καστοριάς να είναι σε πλήρη εγρήγορση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και πρόσθεσε ότι η κατάσταση παραμένει κρίσιμα σταθερή και στην Αττική.

Το επιδημιολογικό φορτίο στις περιοχές των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και της Καστοριάς θα αξιολογηθεί από την ειδική επιτροπή επιδημιολόγων του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας την Τετάρτη στις 17:00.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε ότι θα μεταβεί την Τετάρτη στην Καστοριά για να συμμετέχει στις 13:00 σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και τους 3 δημάρχους της περιοχής, ενώ την Πέμπτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη σύσκεψη.

 

 

www.ert.gr

Η-Β Παπαϊωάννου
image}

Αφήστε μια απάντηση